Wij doen het niet beter...
We doen het anders!


LEEFSTIJL ACADEMIE

Healthy Lifestyle, Healthy Ageing!

Welkom op de Leefstijl Academie informatie pagina. De Leefstijl Academie is voor gezondheidsbewuste mensen en bedrijven, die er werk van willen maken om preventief aan de gezondheid en leef kwaliteit te blijven werken. In samenwerking met Leefstijlclub en EFAA opleidingen hebben we de essentiële inzichten voor gezond leven geïmplementeerd in SWITCH programma’s en opleidingen, zodat iedereen die de interesse heeft, als begeleider/coach of gewoon voor jezelf, er stap voor stap, Switch voor Switch, doorheen kan lopen.

1.

GRATIS E-BOEK VOOR IEDEREEN DIE INTERESSE HEEFT IN LEEFSTIJL!
Je hebt al de moeite genomen om deze pagina te bekijken, graag belonen we dat al vast door je een gratis E-boek aan te bieden, namelijk het e-book: Optimale, effectieve en veilige spiertraining, de 5 gouden regels! Tevens willen we je graag de gratis Leefstijlscan aanbieden, die je inzicht geeft in welke aspecten in je leefstijl je gezondheid schaden en welke je gezondheid bevorderen.

Start hier je gezondere leefstijl: https://portal.leefstijlclub.nl/page/c/nationale-leefstijlscan

2.

ZELFSTANDIG AAN DE SLAG MET FIT SWITCH
Wil jij de stap maken naar gezonder leven of er alles over weten, dan kan je ervoor kiezen om zelfstandig het 12 weken Fit SWITCH programma te doorlopen. Hier kan je er alles over lezen.

3.

FIT SWITCH MET SPORT
Wil je alles weten over effectief en gezond bewegen en ook meteen aan de slag met sport en fitness? Als je lid wordt bij een Leefstijlclub steunpunt, dan ontvang je het Fit SWITCH online programma helemaal gratis! Mail naar info@fitxpert.nl voor een kennismaking afspraak.


 

E-mailen
Bellen