Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

Personal Training

Als Personal Trainer heb ik geleerd dat mijn achtergrond en ervaring het verschil maakt voor mijn cursisten. Ik ben hierdoor in staat om de meest effectieve en professionele mix te maken voor elke individuele cursist.

Personal Training gaat over Target, Body Mind en Fun. Deze elementen waren in mijn hele leven al een sleutel om fit te zijn en fit te blijven. Daarop baseer ik al mijn trainingprogramma's waarbij ik een combinatie uit Westerse en Oosterse disciplines inzet.

Target

Als Personal Trainer ben ik volledig toegewijd om jou doelen te realiseren. Ik geef niet op, dus jij geeft niet op! Wij zullen jouw doelen behalen in de periode die we daarvoor samen plannen. Ik doe geen valse beloften maar bekijk samen met jou welke doelen realistisch zijn en focus mezelf voor 100% op het bereiken ervan. Ik bewaak daarin dat inhoud en voortgang qua belasting verantwoord zijn en blijven.

Body Mind

Om je doelen te bereiken stel ik een maatwerk aanpak vast waarin je je voorkeuren kunt aangeven in een grote variatie. Dat kan bestaan uit meerdere locaties, zowel binnen als buiten, uit en thuis.FunPlezier is een belangrijke motivator voor personal training. Dat bereik ik door veel afwisseling te bieden in het programma en door dit programma af te stemmen op jou lijf en leven. Daarbij zorg ik ervoor dat jij de training ook echt leuk vindt.

We bouwen daarin ook een persoonlijke band op die veilig en vertrouwd is en waarin plezier en respect belangrijk zijn. Daarin zal ik je steeds motiveren en bewaken dat je gemotiveerd blijft, vooral op moeilijke momenten die in een programma kunnen voorkomen.

Voor wie is een Personal Trainer bestemt?   

  • U zit in een revalidatie-programma   
  • U heeft voedingsbegeleiding nodig   
  • U wilt of moet doelgericht afvallen   
  • U wilt uw conditie verhogen met speciale behoeften   
  • U wilt liever thuis trainen dan in een sportschool   
  • U wilt persoonlijke aandacht en privacy


Personal Senior Training

U bent nooit te oud om uw lichaam gezond en in conditie te houden. Als we ouder worden heeft het lichaam steeds meer behoefte aan onderhoud.

Met Personal Training wordt u persoonlijk begeleid door een trainer, zodat u altijd verantwoord bezig bent. Ook wanneer u last heeft van medische beperkingen (spieren, gewrichten, rugproblemen of bloeddruk) is het belangrijk om juist verantwoord in beweging te blijven en aan uw conditie te werken binnen uw eigen mogelijkheden.

Ik heb hiervoor programma’s die hier speciaal voor zijn ontwikkeld en voor u op maat worden ingevuld. U wordt fitter en heeft plezier in het bewegen.

U kunt daarbij natuurlijk ook kiezen voor trainer aan huis. Na de training krijgt u altijd een overzicht van uw specifieke oefeningen zodat u dit zelfstandig kunt blijven herhalen. Het is ook mogelijk om samen met uw partner of vriend(in) personal training te volgen.

 


 


Tarieven

Losse training

In de sportstudio, aan huis of outdoor.

aantal personen

per sessie

1 persoon

€ 50,-

2 personen

€ 70,-

3 personen

€ 80,-


Voordeel pakket

Pakket van tien:
Tien persoonlijke trainingen inclusief intake gesprek en een advies op maat. De prijs is op basis van training aan huis, een outdoor training of bij FitXpert Oisterwijk. De trainingen kunnen naar behoefte worden verspreid over een kortere of langere periode (maximaal een jaar).

aantal personen

per sessie

1 persoon

€ 450,-

2 personen

€ 650,-

3 personen

€ 750,-

E-mailen
Bellen