Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

Reviews

Joyce Evers
11-02-23 19:46:56
Henk is een ervaren trainer die goed luistert naar je wensen. Er wordt altijd gezorgd voor een gemoedelijke sfeer wat erg prettig is.
Brenda Stokkermans
11-02-23 19:46:13
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij P.S. Food&Lifestyle. Ik ben in gesprek gegaan met Tiny van FitXpert Lifestylestudio
Na dit gesprek en de lichaamsanalyse heb ik de knoop doorgehakt. Wij hebben samen gekeken wat een mooi streefgewicht zou zijn en ik ben aan de slag gegaan met de P.S. producten. Sporten is niks voor mij maar ik ben wel meer gaan wandelen. Dagelijks 10.000 stappen. Door 6x per dag te eten kon ik het makkelijk volhouden. Ik vond niet alle producten lekker maar er is genoeg variatie.
Elke week zie ik Tiny voor het weegmoment en adviezen.
Na 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald, - 10 kg. Ik kreeg de vraag om mijn foto’s te delen en natuurlijk werk ik hier graag aan mee want ik wil andere motiveren om de stap te zetten voor een beter en gezonder leven.
Brenda
Willem van der Meijden
11-02-23 19:45:02
Door mijn druk bezette leven als zelfstandig ondernemer waar ik lange dagen maak, was het voor mij ontzettend lastig om de stap te zetten om wat kilo’s kwijt te raken. 2 jaar heeft het geduurd om mij te overtuigen er iets aan te doen. Voor mij was het belangrijk dat de lijntjes kort waren en ik regelmatig kon sparren over sport en voeding. Zo kwam ik in contact met Henk en Tiny.

Het fijne was dat we elke week contact met elkaar hadden. Elke week was daar die confronterende weegschaal. Henk deed het sportstuk. Het gaf veel voldoening om te zien dat door het eten van koolhydraatarme voeding gecombineerd met de PS. Food & Lifestyle producten en daarbij het sporten veel vruchten afwierp. Dit gaf mij een enorme motivatie boost om door te zetten. Ik ben nu sinds 7 mei 2022 bezig en Ik voel me weer een jonge god!

Ik wil Henk en Tiny erg bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ik ga ervoor om dit gewicht te
behouden!
Dana Hermans
08-02-23 21:08:07
Al jaren sport ik bij Henk. Super fijne lessen en ook nog eens een heel gemoedelijke sfeer, wat wil je nog meer om gemotiveerd te blijven?!
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen