Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

Reviews

Dave Marcelissen
12-09-23 11:39:55
Is afvallen iets voor mij………?
Dat was de vraag die ik in mijn vakantie in Turkije af vroeg.
Toen ik voor de spiegel stond werd deze vraag snel beantwoord.
Ik moest wat gaan doen aan mijn gewicht, maar wat ?
Omdat ik geregeld wat op facebook voorbij zag komen van PS food & lifestyle
en de coach geen onbekende was, heb ik besloten om een afspraak te maken.
Aangezien ik zelf niet de ruggengraat heb om zonder begeleiding af te vallen, heb ik assistentie
gezocht bij Tiny (mijn coach).
Tijdens onze eerste onderhoud was het mij al snel duidelijk dat dit iets was waar ik mij
goed zou gaan voelen.
De dag erop heb ik de beslissing genomen om aan het project afvallen te beginnen.
Mijn streefgewicht was 75 kilogram. Op dat moment woog ik bijna 94 kilogram.
Met wat aanpassingen in mijn levensstijl en discipline ben ik er aan begonnen.
Binnen 8 weken was mijn gewicht rond de 76 kilogram (ieder lichaam reageert anders)
Ik voelde mezelf veel fitter en zat ook beter in mijn vel. Op dit moment heb ik om de 3 weken nog
een meting maar dat is meer als stok achter de deur.
Voor mensen die nog twijfels hebben om hieraan te beginnen, vraag een vrijblijvend gesprek aan
bij Tiny van de Wouw www.­fitxpert-­lifestylestudio.­nl . Het is zeker de moeite waard.

Met vriendelijk groet;

Dave Marcelissen
Jelle Verhoeven
24-02-23 09:08:36
PowerSlim Review

In september kwam ik tot de conclusie dat er toch wel erg veel coronakilo’s bij waren gekomen. Aangezien ik al eerder bij FitXpert had gesport in het verleden besloot ik bij Henk en Tiny aan te kloppen om een plan van aanpak te maken om van die overtollige kilo’s af te raken. Samen hebben we besproken dat ik zou komen sporten en zou starten met het PowerSlim dieet.

Mijn eerste weegmoment op 18 september gaf 102,6 kg aan en mijn vetpercentage en -massa was veel te hoog. Een mooie stimulans om te starten dus! De afgelopen weken had ik wekelijks een consult bij Tiny mijn PowerSlim coach, waar we de voortgang bespraken en op de weegschaal bekeken. Ook kreeg ik steeds weer de PowerSlim producten voor de volgende week mee naar huis. Mijn doel was om qua gewicht ieder geval onder de 90 kilo te raken.

Het fijne aan dit dieet vind ik dat je ca. 5 keer per dag (om de 2 / 2,5 uur) een eetmoment heb, je hebt dus absoluut geen honger gedurende de week. ’s Ochtends ontbijt ik met magere kwark en heerlijke muesli van PowerSlim, voor tussendoor zijn er lekkere repen en sapjes, lunchen met crackers en voor het diner mag je nog het heel veel soorten groenten en vlees eten!

Ondertussen sport ik ook 3x per week in de sportschool: op maandag doe ik mee met SpinFit, op woensdag met Fitness Combat en op vrijdag met de Gladiator Workout. De afgelopen twee weken sportte ik door de extra coronaregels in fitnesszaal beneden, maar gelukkig had ik vanuit de groepslessen genoeg handvaten om zelf door te trainen.

Mijn laatste weegmoment op 13 november gaf een prachtige 89,1 kg aan, het doel om onder de 90 kilo te komen is dus binnen twee maanden al bereikt! Ik had nooit gedacht dit doel zo snel te bereiken maar door de combinatie van PowerSlim, sporten en de fijne begeleiding van Tiny en Henk is het gewoon gelukt! We zijn nu bezig met het langzaam afbouwen van de dieetproducten en om te schakelen naar bewuste supermarktproducten waardoor ik op gewicht kan blijven.
Oscar Smeulders
18-02-23 09:54:56
Fitxpert is een prettige plek om fijn te sporten, goeie persoonlijke aandacht. En we kunnen elke keer de lat weer iets zwaarder leggen.
Inmiddels zijn mijn vrouw en ik al even bezig bij Henk, maar steeds weet hij ons met nieuwe, zwaardere oefeningen te verrassen.
Margriet de
18-02-23 09:53:33
Henk en Tiny zijn echt zeer deskundig en luisteren goed naar jouw behoeften. Ze maken een passend programma gebaseerd op jouw eigen doel. Ga zo door Henk&Tiny.
Jeroen van de
18-02-23 09:52:45
Altijd up-to-date met een super gemotiveerde trainer! In 1 woord top!!
Joyce Evers
11-02-23 19:46:56
Henk is een ervaren trainer die goed luistert naar je wensen. Er wordt altijd gezorgd voor een gemoedelijke sfeer wat erg prettig is.
Brenda Stokkermans
11-02-23 19:46:13
Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij P.S. Food&Lifestyle. Ik ben in gesprek gegaan met Tiny van FitXpert Lifestylestudio
Na dit gesprek en de lichaamsanalyse heb ik de knoop doorgehakt. Wij hebben samen gekeken wat een mooi streefgewicht zou zijn en ik ben aan de slag gegaan met de P.S. producten. Sporten is niks voor mij maar ik ben wel meer gaan wandelen. Dagelijks 10.000 stappen. Door 6x per dag te eten kon ik het makkelijk volhouden. Ik vond niet alle producten lekker maar er is genoeg variatie.
Elke week zie ik Tiny voor het weegmoment en adviezen.
Na 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald, - 10 kg. Ik kreeg de vraag om mijn foto’s te delen en natuurlijk werk ik hier graag aan mee want ik wil andere motiveren om de stap te zetten voor een beter en gezonder leven.
Brenda
Willem van der Meijden
11-02-23 19:45:02
Door mijn druk bezette leven als zelfstandig ondernemer waar ik lange dagen maak, was het voor mij ontzettend lastig om de stap te zetten om wat kilo’s kwijt te raken. 2 jaar heeft het geduurd om mij te overtuigen er iets aan te doen. Voor mij was het belangrijk dat de lijntjes kort waren en ik regelmatig kon sparren over sport en voeding. Zo kwam ik in contact met Henk en Tiny.

Het fijne was dat we elke week contact met elkaar hadden. Elke week was daar die confronterende weegschaal. Henk deed het sportstuk. Het gaf veel voldoening om te zien dat door het eten van koolhydraatarme voeding gecombineerd met de PS. Food & Lifestyle producten en daarbij het sporten veel vruchten afwierp. Dit gaf mij een enorme motivatie boost om door te zetten. Ik ben nu sinds 7 mei 2022 bezig en Ik voel me weer een jonge god!

Ik wil Henk en Tiny erg bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Ik ga ervoor om dit gewicht te
behouden!
Dana Hermans
08-02-23 21:08:07
Al jaren sport ik bij Henk. Super fijne lessen en ook nog eens een heel gemoedelijke sfeer, wat wil je nog meer om gemotiveerd te blijven?!
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen