Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

Food SWITCH programma  € 49,95

Het tweede programma dat door Leefstijlclub, in samenwerking met Leefstijlclub Healthy Lifestyle, Healthy Ageing steunpunten wordt gepresenteerd is het Food SWITCH programma. Wat moet eigenlijk elk mens weten over gezond bewegen, over de effecten van een ongezond en gezond voedingspatroon? Met de kennis die in dit programma laagdrempelig wordt aangereikt, met lezingen, webinars of on demand online, starten deelnemers aan een nieuwe fase is hun leven. Een bewust gezondere leefstijl fase, waarin ze op eigen tempo eigen stappen kunnen maken.Gefeliciteerd met je keuze om deel te nemen aan het programma 'Food SWITCH'. In de 12 weken doorloop je de 4 thema bijeenkomsten, 12 weekdelen en het bonusmateriaal en krijg je alle cruciale en essentiële inzichten aangereikt om gezondere voedingskeuzes te kunnen maken. Hier een kort overzicht van de 4 thema bijeenkomsten:

Thema bijeenkomst 1: De geschiedenis van onze voeding!
Thema bijeenkomst 2: Waar gaat het fout met onze voeding?
Thema bijeenkomst 3:
Voeding als medicijn!
Thema bijeenkomst 4: Terug naar een gezonder voedingspatroon!

De eerste thema bijeenkomst staat voor je klaar. Parrallel hieraan presenteren we elke week het ‘wat’, ‘waarom’ en ‘hoe’ van de meest belangrijke gezonde voeding bestanddelen en de gevaren die in sommige schuilen.

Week 1: Het gevaar van suiker
Week 2: Gezond met vetten
Week 3: Water, water, water
Week 4: Gezonder met groenten
Week 5: Vis voor optimale eiwitconsumptie
Week 6: Vezels voor een betere gezondheid
Week 7: Peulvruchten als vleesvervanger
Week 8: Fruit en vruchten
Week 9: Het belang van noten
Week 10: Raw food/rauwkost
Week 11: Lichaamsfuncties: Positieve Gezondheid
Week 12: Actiever leven: Leefstijl switch

Onze doelstelling en visie is om een preventie beweging op gang te brengen, van particulieren en professionals, die primaire preventie in de vorm van Leefstijl als medicijn structureel meer toepassen en waar mogelijk uitdragen. We hopen dat je met de informatie in het programma online, een flinke gezondheidsimpuls kan geven aan je eigen leefstijl.E-mailen
Bellen