Wij doen het niet beter...
We doen het anders!

 Welkom op mijn website, leuk dat je me hebt gevonden !

Mijn naam is Tiny van de Wouw,

Sinds 2010 ben ik coach van PowerSlim in Oisterwijk.
Jarenlang ben ik op zoek geweest naar een voeding programma waar ik achter kon staan en waar ik vertrouwen in heb. 
PowerSlim is dit programma!

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar leer je anders eten. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan koolhydraatarme en eiwitrijke producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Met 6 eetmomenten op een dag heb je geen honger en is het makkelijk vol te houden. De producten zijn smakelijk en combineer je lekker met veel groente en vlees of vis. Het PowerSlim programma is daarnaast zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. In drie fasen werken we naar jouw streefgewicht en leer ik je hoe je dit gewicht ook kunt vasthouden.

Margriet_weegschaal
oscar_weegschaal
Powerslim-o-m

Inmiddels heb ik een groot aantal mensen mogen coachen met als resultaat dat ze weer trots en zelfverzekerd zijn als ze in de spiegel kijken. Op de moeilijke momenten ben ik er voor jou, niet alleen tijdens het moment dat je komt wegen maar juist ook als je op de bank zit en het even niet meer ziet zitten. Laat het me weten en ik zorg dat jij zo’n moment kan doorstaan.

Wil jij ervaren wat culinair afvallen is, dan hoor ik dit heel graag.

Ik weet zeker dat je het kunt, ik ben jouw stok achter de deur en samen verslaan we de kilo’s !
Tot snel ?!

Tiny van de Wouw
Gecertificeerd PowerSlim consulente

PowerSlim kosten: wat kost PowerSlim?

Wat kost PowerSlim?
Wanneer je gaat investeren in het beste resultaat van afvallen, wil je natuurlijk weten wat die investering dan precies is. Bij FitXpert Oisterwijk informeren we je graag over de PowerSlim kosten en waarop die precies zijn gebaseerd.

PowerSlim kosten zijn persoonsafhankelijk
De PowerSlim kosten zijn per persoon verschillend. Ze hangen vooral af van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en het tempo waarin dat gaat.  Vrouwen kunnen met PowerSlim 1 tot 1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5 tot 2 kilo per week.

Wil je meer advies over jouw doel of informatie over de PowerSlim kosten?
Maak dan een afspraak met Tiny voor een intakegesprek. Samen bepalen we welk streefgewicht je graag wilt bereiken, wat we daarvoor moeten investeren en wat dus de PowerSlim kosten zijn voor jouw persoonlijke doel.

Wil je toch vast graag een antwoord op je vraag “Wat kost PowerSlim?“
Hieronder geven we je een indicatie van de PowerSlim kosten aan de hand van de fases uit het programma.

Het PowerSlim programma

Het programma bestaat uit drie fasen:

 • Fase 1: gericht op afvallen. Je blijft in deze fase tot je 80% van je overgewicht kwijt bent en komt iedere week voor een coachingsgesprek. In deze fase vervang je het grootste deel van de koolhydraathoudende voeding die je normaal bij de supermarkt koopt door PowerSlim producten. Vlees, kip, vis, eieren, kwark en groenten mag je gewoon eten.
 • Fase 2: gericht op wennen aan supermarktproducten met gezondere samenstelling dan je gewend was. Je blijft in deze fase tot je op de streefgewicht bent. Je bezoekt mij iedere week.
 • Fase 3: gericht op gewichtsbehoud. Je blijft een jaar lang gratis onder controle via maandelijkse bezoeken.


Wat kost PowerSlim per fase?
Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer € 2,50 tot € 3,00. De PowerSlim kosten die je per week of maand kwijt bent, zijn afhankelijk van de fase waarin je je bevindt.

 • De eerste fase
  Wanneer je vijf producten per dag nodig hebt, investeer je dus € 12,50  tot € 15,00 per dag en tussen de € 90,- en € 100,- per week in de eerste fase. In deze eerste fase vervang je het grootste deel van de koolhydraat houdende voeding door Powerslim producten.
  - Inclusief wekelijkse begeleiding
  - De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen.
  - Starterspakket € 159,-
  Het vernieuwde PowerSlim starterspakket met daarin 7 dag doosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Daarnaast bevat het starterspakket het kookboek 'Koolhydraatarm genieten', vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.
 • De volgende fasen
  In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af, waarna je uiteindelijk overgaat op je reguliere voeding. De PowerSlim kosten zijn hier dus afhankelijk van de fase van afbouwen. Vanzelfsprekend adviseert je coacht je hierbij.
  Tijdens deze fasen of hierna begeleidt ik je nog een jaar of langer. Op deze manier help ik je om je leven lang je streefgewicht te behouden.

PowerSlim kosten tegenover het PowerSlim resultaat
De PowerSlim kosten zijn een substantieel aspect van jouw keuze. Hier staat echter een prachtig resultaat tegenover. Zo kregen onze klanten (zowel mannen, als vrouwen) een plattere buik en vrouwen een mooiere taille.

Wil je meer informatie over de PowerSlim kosten of direct aan de slag met een gezonde leefstijl aanleren, afvallen en in balans blijven?
Bel 06 48741221 en maak een afspraak voor Intake PowerSlim.
Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden.
Je kunt ook een e-mail sturen info@fitxpert.nl
Let op! De PowerSlim Studio bevindt zich aan de Oude Haarenseweg 3.Veel gestelde vragen over PowerSlim producten

Wat is een goed moment om met PowerSlim producten te starten?
We hebben wekelijks klanten die starten met het PowerSlim leefstijlprogramma. Het komt zelfs voor dat mensen de week voor Kerst nog beginnen. We zien altijd een piek begin januari, na de krokusvakantie (begin maart), begin mei en na de zomervakantie, in september. Maar ieder moment is geschikt. Hoe eerder je begint met gezond eten, hoe eerder je je doel bereikt.

Mag ik het PowerSlim programma volgen tijdens mijn zwangerschap?
Als je zwanger bent kun je beter geen dieet volgen en dit geldt ook voor PowerSlim. Je ongeboren kindje heeft alle voedingsstoffen hard nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is wel verstandig om toegevoegde suikers te vermijden. Dit helpt om niet onnodig veel aan te komen en is ook beter in verband met het voorkomen van zwangerschapsdiabetes. In die zin kun je best dagelijks een verantwoord PowerSlim producten als tussendoortje nemen. Maar houd bij je maaltijden ‘de schijf van vijf’ aan.

De PowerSlim producten verzadigen zo goed, ik heb geen honger tijdens het programma. Kan ik een product minder nemen?
Nee, dat is niet de bedoeling. Tijdens het programma is je bloedsuikerspiegel zeer stabiel vanwege de afwezigheid van (snelle) suikers. Dit zorgt ervoor dat je geen honger hebt. Op zich is dat fijn. Het is echter wel een absolute must om de aanbevolen hoeveelheid producten in te nemen, omdat je anders te weinig bouwstoffen binnenkrijgt. Hierdoor neemt je spiermassa af en wordt je stofwisseling vertraagd wat uiteindelijk leidt tot het jojo-effect. Neem dus altijd het aantal producten dat je met mij hebt afgesproken.

Ik heb een glutensensitiviteit (overgevoeligheid). Kan ik PowerSlim volgen?
Ja, dat kan. Steeds meer mensen blijken een overgevoeligheid te hebben voor gluten. Bij mensen met glutensensitiviteit worden de darmvlokken niet aangetast zoals bij mensen met coeliakie. Er kan bij deze mensen wel een doorlaatbaarheid van de darm ontstaan. Hierdoor kunnen gluten en andere stoffen die er niet horen toch in de bloedbaan terecht komen en een lichte ontstekingsreactie tot gevolg hebben. Bij veel mensen verdwijnen de klachten na het weglaten van gluten uit de voeding. Bij FitXpert Oisterwijk kan je ruim 45 PowerSlim producten kopen die glutenvrij zijn. Deze Powerslim producten zijn voor mensen met coeliakie niet geschikt omdat ze mogelijk nog sporen van gluten kunnen bevatten. Bij de meeste mensen met glutensensitiviteit geven deze sporen geen reactie.

Ik ben vegetariër, kan ik PowerSlim volgen?
Ja, PowerSlim is ook als vegetariër goed te volgen. Bijna alle PowerSlim producten zijn geschikt voor vegetariërs. Als je geen vlees eet, maar wel vis dan kun je natuurlijk vis eten. Eet je geen vlees en geen vis? Dan kun je voor je avondmaaltijd het beste tahoe, tofu of 2 eieren nemen. In deze producten zitten de minste koolhydraten. Andere vleesvervangers zijn vaak op basis van peulvruchten en bevatten al gauw 10 g koolhydraten per portie.

Kies nooit een gepaneerde vleesvervanger. Paneermeel bevat namelijk koolhydraten en zuigt daarbij ook vet op tijdens de bereiding. Vraag aan mij naar een uitgebreide lijst met geschikte vleesvervangers. Je kan als vegetariër dus gewoon PowerSlim producten bestellen.

Staat uw vraag er niet bij?

Ik beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen omtrent PowerSlim. Neem gerust contact met me op!


PowerSlim starterspakket

Wat is PowerSlim?

E-mailen
Bellen